30 januari ..

Förlåt för jag är dålig på att upd på blogg , men annars har jag inte gjort något speciellt direkt och jag har ganska varit borta från hemma i Stortorp i snart ca tre veckor , men kom hem måndags till tisdags eller till onsdags så var jag borta igen .. Men just nu är jag i Norrland hos älskling :) Idag har man varit på dopet , min killes systers bebis som dopade sig =) Arvid var took söt! Alltid ..

Men just nu sitter jag här lite stund i älsks rum , medan han mekar ute =) Fast det är minus 21 ca här , urrrk men mysig .. Imorgon åker vi iväg igen till Örebro "/ , i veckan har jag inte planerat något än men annars antar att jag ska träffa Micaela =)

Ahhaa , vad ska man skriva nurå ? :) Jo kanske vad jag har gjort i veckan , har varit och shoppat lite med Micaela, köpte en jacka och en tröja .. Kan lägga ut bilder sen när jag kommer hem till Örebro :)
Jag har varit hos älskling okcså i Örebro heden sen onsdags , lagade mat åt honom för han är sjuk och orkade inte stiga från sängen :( Så kom jag från stan till honom med icapåse med potatisgatäng , kassler , halstabletter , osv ..
Maten var took goda men för lite stark , dom skulle räcka till 10 personer .. Så äre bra att Jonas kan äta resten av dom senare men de var slut direkt en dag efter ;o Hehe det var bra!


23 januari ..

En Låt Dikt <3

Du är min största skatt
Du gör mitt hjärta glatt
Och när vi kramas är jag din
Din kramis , din kanin
Du är så söt
Jag blir så glad

Vi kan kramas varje dag
Du är så söt och det jag vill
Är att få en kram kram till
Min kärlek är så stor
Mitt hjärta du bebor

Och när vi kramas är jag din
Din kramis , din kanin
Du är så söt
Jag blir så glad

Vi kan kramas varje dag
Du är så söt och det jag vill
Är att få en kram kram till

Och om du reser bort
Blir längtan väldigt kort
För jag är alltid vid din sida
Din kramis , din kanin
Du är min största skatt
Du gör mitt hjärta glatt


23 januari ..

Nu är man i norrland. Har inte gjort något speciellt direkt , kom hit igår kväll med älsk .. Jonas fixade med skoter så under tid var jag med Tilda , ritade och så med henne och så kom Jonas in och bad mig att klä på mig skoterkläder så stack vi iväg liten runda .. Och idag vaknade jag vid halv tio men somnade igen till kl elva , åt mackor så åkte vi med skoter .. Nu är man hemma igen efter några timmar ;p

Imorgon drar vi hem igen till Örebro :( menmen ..
Drar upp igen den 29e ändå :p Hehe!


21 januari ..

Jaaha nu sitter man här en stund och skriver på bloggen :) .. Har cyklat till ICA och handlade mat åt Jonas , köpte Vitlöklyfta, jucie, coca-cola, tomatpure, krossade tomat, köttfärs, champinjoner och chilinötter :)
Vi åt köttfärsås med pasta , muuums .. Kanske kan man säga längesen man åt den , rätt kryddor osv .. Totalt mätt av det efteråt då :p

Sedan har vi bara tagit det lugnt och nu bestämde vi med att åka till norrland med älskling imorgon till söndag :) Hehe .. Drar upp igen den 29e också :) Rätt mysig .. Imorgon ska man iväg till skolan, sen åker upp hem till älsk.


21 januari ..

Igår var det häärligt med dagen med brudar från början .. Efter skolan gick jag och köpte rosa klänningen och svart/grå "jacka/kajval" , leggins och soddgummi dom duger somfan :D Så åkte jag hem till älskling och började fixa mig för att vi tjejer ska träffa vid Efesos kl halv sju och överaskade Jenny för hon fyllde år ..

Efter de gick jag till ica och köpte sprite läsk och cigarett paket , så gick jag till konsterthus och Jennys pappa hämtade mig, Kalm och Jenny och åkte till Oxhagen :) För vi ska va på förfest hos en killkompis Makwan .. Drack nästan helt själv med vinet blandning sprite :p

Folk därinne var bra, sedan gick vi till bussen och jag hade nästan inte kontroll över mig själv så fick jag hålla i Viktors arm .. Jonas älsk ringde upp mig men Viktor svarade istället och jag visste att jag inte kunna komma in på en krog Stömpis .. Så var vi där i kön , massa folk men jag var ju in helvete kissnödigt så fick jag stå bredvid Therese , Billy , Viktor :D Andra döva fick gå till kön ..
Så kom vi in , träffade vänner och älskling min .. Vi drack och tog det lugnt för de mesta , dansade helt klart :p

När korgen skulle stänga , gick vi till corner som vanlig .. Missade totalt sista bussen så ringde vi till Johan men han sov men han kom till Järntorget , Jonas beställde två pizzor ;s menmen .. Så satt vi i bilen , blev försbannad på Emil bara för att han inte skulle betala bensin :s Jag förklarade honom att Johan är faktiskt nyvaken och han är ju snäll att komma hit och hämtade oss .. Jag gav honom 100 kr så blev Johan glad :)

Hemma i heden kl ca 03:00, gick upp till lägenheten med älskling . Han kan inte hålla sig kvar ;p Så tvättade jag bort sminket , Jonas gick och lade sig och "däckade" i sängen :p Haha .. Vaknade vid tjugo i åtta , är sååå bakis till slut fyfan ska jag bara säga xD Så stannade vi hemma istället (a)

Taaaack för allt ska jag säga!! Otroligt bra ..

Hittade en bild på oss ;p I Stömpis ..


David, jag , Lina och min älskling i bakgrund :p


19 januari ..


Kom igen (: Svara gärna på vanliga frågor =)


19 januari ..

Precis efter jag bloggade , somnade i ca två-tre timmar och älsklingen var hos en kompis i Vivalla med några .. Sedan fick jag tre miss samtal från honom .. Han fattade inte varför jag inte svarade :p Jag sov då .. Så ringde jag upp honom , så var dom på väg hit och plockade upp mig för att åka till Eurostop och åt på MAX där med älsklingen, Victor och Billy och Johan som körde :p




Sedan handlade vi på MAXI .. Köpte , tvål, två duschtvålar till mig och killen och vi köpte också shampoo, balsam & inpackning till mig , godiset , två liter coca cola , en tidning SOLO .. Älsklingen köpte olja osv till hans skoter :p
Så kom vi hem till Mellringe hos älskling så gick jag ner och bokade en tid tvätten , menvafan säger jag bara för de fanns inte tvättid idag , det var fullt till fredag .. Så kom Johan ut från tvätten så han sade att vi kan testa ta en persons tvätten kl 19:00 - 22:00 , så gjorde vi de för Patrik är nästan aldrig hemma! Så fick jag hjälpa Jonas med tvätten för han kallar mig frutrimmer :)

Satt och socialade nere med Jonas men han gör bara galen därinne, haha ;p Till slut var alltig klar med tvätten så gick jag in duschen så kom Jonas in med mig ;D Så sitter jag här nu i soffan , Jonas min kollar på teve , kanal 6 ngt så :p Orkar inte till skolan imorgon menmen , man måste det ..

 


19 januari ..

Hej! Nu har jag nog skaffat mig ny blogg för att den andra bloggen "typiida.blogg.se" är inte nog riktigt rolig ;p Då tänker jag försöka förbättra mig med min nya blogg, så vet ni varför jag valde "IdaNineOne"? Jo för att jag heter Ida och född 91 , på engelska skrev jag :) Annars skulle de heta "IdaNioEtt" Låter lite konstig ;p

Då ska jag berätta vad jag har gjort i helgen ..

Fredag: Har inte gjort något speciellt direkt , var i skolan å så kom morsan och hennes gubbe hämta mig vid Risbergskaskolan, så drog vi hem .. Tog det lugnt eftersom jag behövde de verkligen ibland :) Försökte leta lägenheter som jag vill flytta med min kille .. Min Jonas var hemma i Norrland hela helgen :)

Lördag: Vaknade å duschade, drog till Brickebacken med Morsan, Ingvar, Syster&hennes kille Kimmo , åt pizza hos min syster Erica och firade henne .. Sedan skulle hon åka till Kumla , då körde Cecilia och Kimmo mig till hjälmarehus , där kolletiv som mina kompisar bor på veckorna och varann helger :) Var med Micaela och Petra och tog det lugnt för de mesta , sov där till söndag ..

Söndag: Vaknade cirka kl halv tolv , sov hos Micaela .. Sedan kom Petra och kollade på en skräckfilm men tyvärr vet jag inte vad den heter .. Tog det lugnt för de mesta somsagt :) Satt och sociala , gick till ICA osv .. Senare kl 18:30 drog jag med bussen till tågstation för att möta älsklingen min :D Han kom hem hit till Örebro från Norrland ..


Så har jag berättat om vad jag har gjort :p Nu ligger man hos älsklingen , är lite sjuk .. Mådde inte riktig så bra igår inte idag heller , Jonas är i skolan just nu! :)