27 juni ..

Jahapp , min idag var det bra och lite dåligt grund av en skäl .. Men jag berättar gärna om min bra dag!

Idag vaknade jag cirka halv nio men somnade om och blev väckt av syster min ca halv tio så gick jag upp och duschade och skyndade mig lite för att vi ska vara där kl elva i Stora Mellösa krykan och kolla på Kristoffer´s konfirmation.. Men hann i tid iallafall =)

Sedan var de klara så åkte vi till Stortorp och fikade och gav presenter och det var trevligt .. Tog det lungt för de mesta sedan körde mamma hem mig och Jonas och jag började med tvätten :) Har packat färdigt nu för vi ska dra till norrland snart i natt .. * sliten * men tack lov iallafall att jag inte kör :p Ska vara där i ca en vecka men det var såå jättesynd att Micaela inte följer med :( Hon mådde inte så bra så stannade hon hemma i småland .. Men vi syns efter min norrlandresa =) Så blire det Västerås ..

Bjuder dagens bilder :)





Naturen på hög ..

Älsklingen & jag har åkt runt sedan såg vi på en hög , som heter Johansson och den är väl känd !? Någon som känner till ? =) Den ligger i Sköllersta/Kumla och jag har varit där med klassen när jag var runt klass 5 tror jag .. Då åkte vi upp med mopeden så var vi där , vi gick runt och kolla på olika konsert det är vacker men kanske lite konstiga, bjuder bilderna som jag tog kort .. 

P.S det finns dåliga bilder men det får väl duga med min mobil *SKIIITMOBIL* =/





24 Juni ..

Dessa dagarna som jag inte bloggade, nu kan jag berätta vad jag har gjort!

Tisdags , var jag i stan och träffade Ida =) Vi åt på la-baguette , muums och satt ute och snackade om allt .. Sedan var jag sugen på att kolla på skorna, sedan såg jag en men var osäker om jag ska köpa den eller inte , så lagt jag under till igår .. Gick in på H&M , fina kläder och jag kan inte låta bli :( Men till slut fick jag köpa&köpa :/
Så var vi klara och gick ut och pratade och det var dags att åka hem så kollade jag upp med bussen, den skulle komma 16;47 men kom ALDRIG och nästa buss kom kl 17;25 ca .. :p Sedan var jag hemma och inte har gjort något speciellt direkt ..

Ondags , åkte jag & min syster till stan och köpte skor, gick till ungdommott.. som jag ska byta från p-piller till p-plåster , sedan åkte vi och badade i Täbylund något så asså i Mosås , mot Kumla .. Men vi solade och ta det lugnt, sedan kom Kimmo dit och solade lite, sedan var vi sugen på att äta något pizza eller något så .. Åkte vi till Kumla och åt, muums :) Så var vi hemma, så passade jag på att ta kort på vad jag har köpt i tisdags ..

Här kommer bilderna



Tröja ;  249 :- , neon gul om man kan säga ;D KÄÄR i den (a)
Max Factor Mascara ;
129 :- , Hoppas den funkar bra på mig och den var REA (original 160 :-)  ..
Behå-Nät ; Kostade 129 :- , REA till 75 :- och den var snyggt ..



Sommarklänning , Basic Trikå ; 99 :- , den var otroligt sköna att gå i =)



High Straps Black ;
399 :- , köpte den för jag har inga fina sommarskor :p
Och imorgon , på söndag tänker jag iallafall använda den ..  :D


Trollet och Princess !
Sååå söööt :D ,
hann tog kort med min mobil så blev det såhär :D


Min sötnos Princess -`v´-


Vacker pic på Trollet & Princess <3 , .. ovanligt båda två tittar samma håll :p

Så är jag klar med dagens bilderna =)

Idag har jag inte gjort något speciellt , åkte till Per med Jonas och badade lite och det är lite kallt i poolen .. Annars har vi bara tagit det lugnt hos honom och sedan åkte vi hem och började med grilla .. *MUMS* , efteråt har vi bara satt och pratat , och fixade lite i trädgården och tittade på film men nu sitter vi här och surfar lite, jag bloggar =) Imorgon, ska man dra till mamma och äta midsommar-mat .. Det blir roligt imorgon =) lördag ska jag nog tahand om valpen igen och om det är fin väder så tänker jag och bada med valpen och hon ska lära sig och bada .. På söndag ska vi åka till Stora Mellösa och titta på Kristoffer (mammas sambo´s son) , konfirmation .. Sedan på måndag morgon drar vi till norrland och stanna där i en vecka ca och efter de ska vi åka till Västerås ;D Det blir mysigt sommar för min del <3

Nu ska jag och Jonas åka någonstans med moped och titta något nytt väg, där som vi har aldrig varit :) 

Ha en trevlig kväll , njut med värme =)

21 Juni ..

Ahh, har inte bloggat sen 13 juni och ni vet nog varför ;) För jag har varit i Småland med Kisse .. Så efter de har jag inte gjort ett skit faktiskt, tog det lungt för de mesta och jag sitter inte vid dator för ofta nu medan sommaren är här så ska man göra något annat :D Så berättar jag lite om hemresan från småland , Vaggeryd ..

Micaela, hennes lillbrorsan & hennes mamma körde mig till Vaggeryd tågstation med Kisse .. Så kom jag in på tåget så fick jag syn på Veronica , "Vocka" .. Härligt att se henne igen och man har inte sett henne på jättejätte längre och hon har tagit studenten och det känner lite konstigt .. Så hoppade hon två stationer före mig , Jönköping ska jag hoppa av .. Så var vi framme och jag var sugen att köpa tidning, ciggpaket, coca cola och något gott så gick jag in och folk kollade på mig, ja för att jag har katten med mig -.-

Sedan fick jag vänta ca 30 minuter , men Princess var otroligt envis och ville gå ut från buren .. Jag var snäll och ta upp henne , sedan var hon helt nyfiken, sååå sööt .. Alla människor klappade, och Princess älskar att träffa nya folk ser jag det :p Så kom tåget från Jönköping till Falköping som jag ska hoppa av .. Så satt vi och väntade på tåg som ska komma från Göteborg till Stockholm men jag hoppade av vid Kumla .. Så får jag bjuda bild på kisse och mig ..






Så satt vi i tåget, och alla ville bara titta och klappa Princess, så fick en tjej hålla i koppel och fick Princess vara fri och hoppade och hälsade på folk som sitter i djuravdelning. Hon var helt såå nyfiken.
När kom jag hem med syster som hämtade mig vid Kumla, eftersom jag bor närmast där än Örebro =)
Jag bad Jonas att komma hem och grilla tillsammans med syster och hennes sambo så förstod han inte riktigt varför, eftersom jag överraskade honom och han visste inget att jag kom hem till Sköllersta :p Hehe, så startade vi med grillen , och det var såå goda :D Sedan tog vi bara lugnt, åkte och fiskade, åkt till Laxå, osv .. Sen helgen ville syster och hennes kille vara ensam i huset för kunna vara ifred och fira deras 1årdag tillsammans, gulligt .. Så åkte jag och Jonas till min mamma och Ingvar , tittade på teve för de mesta och tog det lugnt och jag passade valpen oxå, skiiiiit söt .. Vill ha valpen också :(


Här sover valpen så gott i min säng (y)


Här ligger hon medan vi åt middag


På promenad , så satt hon och titta upp medan jag tog kort :D


På vägen, (våran mark, väg) Där korna :D

--------------------------------------------------------------------------------

Nu sitter vi och väntar på Kimmo ska komma hem så ska vi alla fyra laga mat, det blir pasta med bacon-sås .. *MUUMS* Nu börjar man bli hungrig .. Han kommer snart nog, hoppas jag iallafall ;)


13 juni ..

Nu är man i Småland, Vaggeryd heter det och är hemma hos Micaela .. Var här sen igår och ska stanna här till den 21e med min älskling princess :) Vi har inte egentligen gjort så speciellt .. Just kollar jag på en film som heter Little Children och den var otroligt en bra film och ni bör se på den om ni inte har sett men annars kan ni lämna ett spår efter er vad ni tyckte om filmen :) Nu ligger Princess bredvid mig och sover som en sten och är urgulligt .. Ångrar mig aldrig att jag skaffade henne , mor min visste inte det än om att jag skaffade en kattunge (a) Det är mina moneys som jag lämnade spår för att få en urgullig prinsessa <3



Princess , bakgrund - my darling <3
På väg ner till småland den 12 juni ..


Nova eller Princess .. <3

Njaae, jag har funderat på att min gosse gullunge ska få heta Princess istället för Nova men båda namn är så fina så jag kan inte bestämma mig än :p Pincess blir det kanske nog men ska fundera ett tag till vad hon ska heta, Micaela och Cecilia tyckte att gullunge ska få heta Princess för det är unik namn hos djur =)

Jag Älskar Dig Min Gose Gullunge <3

10 Juni .. <3

Tjaa .. Sorry att jag inte har hunnit skriva något på blogg , hade mkt att göra .. Så vill jag berätta att jag har köpt en otroligt söt kattunge igår ;D Det var första gången för mig att köpa någon djur eller något genom blocket eftersom jag har haft alltid nyfödda kattungar varje år eftersom vi har alltid honor här i huset men i två år hade jag en hane katt så till slut var jag sugen på att köpa kattunge så åkte jag , Micaela och Johan till Vintrosa och kollade på kattungar men Jonas visste ingenting om det för jag vill överaska honom :D Kattungar var jättesöta och det var svårt beslut välja en, men till slut fick jag välja Nova som jag har gett henne namn .. Vägen hem var Nova rädd och inte visste vart vi skulle, på ICA MAXI i Kumla fick jag och Micaela gå in och köpa katthalsband, kattungemat, vitaminer och godis medan Johan sitter kvar i bilen med Nova . Jonas reagerade inte så mycket när jag kom hem med en ny kattunge , hon var lite rädd eftersom vi har redan tre katter i huset , ( systers två katter , Victor´s kattunge ) Men nu känner Nova sig hemma men hon var så vild under natten medan jag och Jonas sov , sov knappt och hon vill bara leka med våran ansikte :p Och det var skönt att hon känner sig hemma nu och Victor och hans kattunge har åkt hem till sig.. Snart ska jag bjuda på bilder på Nova när vi är ute med Nova ;D Men Jonas är hemma hos Per och han ska komma hem vid 16.00-17.00 tiden så ska jag börja laga mat och det blir nog grilla korv, pommes och potatisallad ..

Heyhey!